از بازگشت اخراجیها به شهرداری تا تامین حقوق پرسنل از ماده ۱۰۰
نایب رئیس شورای شهر ساری با بیان اینکه، اخراج و بازگشت به کارپرسنل شهرداری ساری در کمیته انضباطی باید بر اساس ضوابط مشخص صورت گیرد، گفت: افرادی که در گذشته اخراج شدهاند چگونه میتوانند به شهرداری بازگردند و حتی پست بگیرند و کمیته انضباطی بر چه مبنایی نسبت به بازگشت به کار این افراد اقدام میکند؟
هفتاد و چهارمین جلسه شورای شهر ساری، امروز ۲۸ شهریور ماه در صحن علنی شورای شهر ساری برگزار شد. پرویز شعبانی رئیس شورای شهر ساری از اربعین حسینی به عنوان رسانه پرقدرت یک حماسه عاشورایی یاد کرد.
وی با بیان اینکه در آستانه بازگشایی مدارس قرار داریم؛ شهرداری و شورای شهر همکاری لازم جهت تعامل با آموزش و پرورش را دارد، اظهار کرد: شهرداری درصدد است تا نسبت به ایجاد فضای سبز، ساماندهی و بهسازی سرویس مدارس مانند سال گذشته اقدام کند.
شعبانی با درخواست از معاونان شهرداری ساری جهت تلاش مضاعف به منظور کسب درآمد بیشتر برای پرداخت به موقع حقوق پرسنل، گفت: ۵۰ درصد از پرسنل شهرداری ساری حقوق مرداد ماه و همچنین تمامی پرسنل حقوق شهریور ماه را دریافت نکردهاند. لازم است حقوق پرسنل در موعد مقرر پرداخت شود.
وی با اعلام اینکه پرسنل شهرداری از سرمایههای این شهر محسوب میشوند، خاطرنشان کرد: اعضای شورای شهر ساری دلسوزتر از کسانی هستند که با استوری گذاشتن در فضای مجازی سعی میکنند خود را دلسوز کارکنان بدانند.
رئیس ششمین دوره شورای اسلامی شهر ساری با اشاره به اینکه در ۶ ماه اخیر شهرداری ساری ۲۳۵ میلیارد تومان بدهی پیرامون مربوط به بیمه تامین اجتماعی و پسماند دادگستری را پرداخت کرده است، اظهار کرد: صرفهجویی در اداره امور، حفظ حقوق بیتالمال و احترام به ارباب رجوع باید سرلوحه کار مدیران شهرداری باشد، تصریح کرد: ماهانه ۱۰ میلیارد تومان هزینه جمعآوری و حمل زباله در شهر ساری است. اینکه میگویند اعضای شورای شهر کاری نمیکنند واقعیت ندارد؛ هر چند ما از انتقاد رسانهها استقبال میکنیم.
تامین حقوق پرسنل شهرداری از ماده ۱۰۰
"شهرام ایرجی" عضو شورای شهر ساری با بیان اینکه، پرداخت حقوق معوقه پرسنل شهرداری ساری مطالبه همه اعضای شورای شهر از شهرداری ساری است، خاطرنشان کرد: تقاضا داریم با افزایش درآمد شهرداری ساری که مهمترین آن کمیسیون ماده ۱۰۰ است نسبت به پرداخت حقوق پرسنل شهرداری ساری در اسرع وقت اقدام شود.
مصرفگرایی سازمانهای ۱۱ گانه شهرداری ساری
وی گفت: سازمانهای ۱۱ گانه شهرداری ساری متاسفانه تنها مصرفی هستند و هزینه بر دوش شهرداری ساری میگذارند، لذا ضروری است این سازمانها گزارشی از درآمد و برنامههای خود ارائه دهند تا شفافیت لازم در این راستا صورت گیرد.
این عضو شورای اسلامی شهر ساری با بیان اینکه برای اجرای پروژه آسفالت در سطح شهر ساری مناقصه برگزار شد و پیمانکار مربوط برنده شده است، تصریح کرد: متاسفانه بهرغم اینکه فصل تابستان را پشت سر گذاشتهایم و سرما را پیش رو داریم که میتواند بر کیفیت اجرای عملیات آسفالت تاثیر گذار باشد، مشخص نیست چرا این پیمانکار شروع به کار نمیکند.
ایرجی یادآور شد: ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار پیرامون احداث و تکمیل نیروگاه زباله سوز ساری طی روزهای آینده در حساب دولتی شهرداری ساری مینشیند که بر حسب پیشبینیهای صورت گرفته انتظار میرود تا پایان سال و یا حتی دهه فجر این پروژه به افتتاح و بهرهبرداری برسد.
هدایت آبهای سطحی چالش مهم شهرداری ساری
"علی عاشقان" رئیس کمیسیون عمران شورای شهر ساری در ادامه این جلسه ضمن اشاره به اینکه، هدایت آبهای سطحی با توجه به بارندگیهای پیشرو یکی از چالشهای مهمی است که گریبانگیر شهرداری ساری شده است، گفت: معاونت فنی و عمرانی شهرداری ساری این مهم را باید در دستور کار قرار دهد. همچنین لکهگیری و آسفالت کوچه پس کوچههای منتهی به مدارس یکی از مطالبات مهمی است که در اسرع وقت باید اجرایی شود.
اخراج و بازگشت به کار پرسنل شهرداری ساری
"حسین یوسفی" نایب رئیس شورای شهر ساری نیز با بیان اینکه، اخراج و بازگشت به کار پرسنل شهرداری ساری در کمیته انضباطی باید بر اساس ضوابط مشخص صورت گیرد، اظهار کرد: افرادی که در گذشته اخراج شدند چگونه میتوانند به شهرداری بازگردند و حتی پست بگیرند، کمیته انضباطی بر چه مبنایی نسبت به بازگشت به کار این افراد اقدام میکند.
وی ادامه داد: افرادی در سالهای اخیر متهم بودند و حکم انفصال از خدمت گرفتند ولی مجدداً جذب شهرداری شدهاند. حتی به طور رسمی استخدام شدهاند که باید در این باره شفافسازی صورت گیرد.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر ساری با تاکید بر ساماندهی دکههای مطبوعاتی در مرکز مازندران، تصریح کرد: ۱۴۰ دکه در شهر ساری وجود دارد که اگر ماهانه حداقل ۱۰ میلیون تومان از هر کدام اجاره دریافت شود در ماه چیزی حدود یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان برای شهرداری ساری درآمدزایی خواهد داشت.
یوسفی ادامه داد: در بحث ساماندهی دکههای مطبوعاتی یک بار باید شفافسازی شود چرا که ساری مدعی کلانشهر بودن است؛ متاسفانه باید بگوییم یک نفر در شهر ساری بهرغم اینکه کارمند است اما با پشتوانهای که دارد به تنهایی پنج دکه دریافت کرده است که اگر مجبور شویم در جلسات آینده نام میبریم.
تسهیل در روند حضور سرمایه گذاران در ساری
«رحمان میرشجاعی» عضو شورای شهر ساری نیز با بیان اینکه اگر پرسنلی در گذشته اخراج شده است اما خانوادهاش دچار مشکل شد میبایست به شهرداری ساری برگردد، خاطرنشان کرد: اگر کسی تخلفی کرده است باید بر اساس قانون و ضوابط از شهرداری ساری خارج شود. هر چند شنیده میشود برخی با یک استوری اخراج میشوند با یک استوری بازگشت به کار میگیرند و یا با یک استوری پروژه میگیرند.
وی گفت: روند حضور سرمایهگذاران در شهر ساری باید تسهیل شود تا در کنار سرمایهگذاران بومی شاهد حضور سرمایهگذاران غیر بومی در جهت اجرای پروژههای مهم باشیم.
مهلت ۴۸ ساعته بابت حقوق پرسنل شهرداری ساری
یک عضو شورای اسلامی شهر ساری خاطرنشان کرد: شهرداری ساری نسبت به پرداخت حقوق معوقه پرسنل میبایست ظرف ۲۴ ساعت الی ۴۸ ساعت آینده اقدام کند، چرا که اگر این اتفاق نیفتد بهرغم میل باطنی با شهرداری ساری زاویه پیدا میکنم.
ذوالفقارشریفی افزود: خط قرمز ما حق حقوق پرسنل است و از دلایل مخالفت من با شهردار اسبق همین موضوع بوده است.