آخرین اخبار :
کد خبر : 44583 چهارشنبه 8 شهريور 1402 صنعت

۱۳۵۰ روستای مازندران تشنه هستند

مدیر عامل آبفای مازندران با بیان اینکه ۱۳۵۰ روستای مازندران تشنه هستند، گفت: طی پیگیری انجام شده در حضور سردار فدوی، برای رفع تنش‌آبی ۶۰۰ روستا اعتبار در نظر گرفته شده و مابقی در گام دوم پیگیری خواهد شد.

بهزاد برارزاده، امروز در آیین آغاز عملیات اجرایی بهسازی و بازسازی چشمه گردوک و اسپی او با بیان اینکه با اعتبارات کمیته برنامه ریزی شهرستان‌ها نمی‌توان پروژه‌های بزرگ ابرسانی را انجام داد، اظهار کرد: با زیرساخت‌های موجود در حوزه آب نمی‌توان میزبان خوبی برای گردشگران بود و هر شهرستان نیز مشکلات خاص خود را در تنش‌های آبی دارد.

وی به پیگیری‌های صورت گرفته در اختصاص اعتبارات برای رفع تنش آبی مازندران اشاره کرد و گفت: ۳۵۰ میلیارد تومان اعتبار ملی در حوزه شهری از محل تنش آبی به استان اختصاص یافت.

مدیرعامل شرکت آبفای مازندران با تاکید بر اینکه هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان برای شروع و اتمام پروژه‌های آب استان نیاز است، افزود: از محل محرومیت زدایی برای رفع تنش آبی ۲۰۰ روستا اعتبار تخصیص یافت.

برارزاده با بیان اینکه هزار و ۳۵۰ روستای مازندران تشنه هستند، یادآور شد: مشکلات آب استان در حضور سردار فدوی مورد پیگیری قرار گرفت که در فاز نخست ۶۰۰ روستا نهایی شد و مابقی در گام دوم خواهد بود که تا ۱۴۰۵ به اتمام می‌رسد.

وی با تاکید بر اینکه مازندران باید به عنوان یک شهر ملی دیده شود، خاطر نشان کرد: بنیاد خیرین از محل محرومیت زدایی تشکیل شده و قرار است هر خیری که به پروژه‌های آب استان کمک کند، تاسیسات ایجاد شده به نام خود وی زده شود.

مدیرعامل شرکت آبفای مازندران در ادامه هدف از اجرای عملیات بازسازی و بهسازی چشمه گردوگ نوشهر را تامین آب شرب سالم و پایدار برای ۶۵ هزار از جمعیت شهرستان بیان کرد و متذکر شد: اعتبار پیش‌بینی شده برای این پروژه  ۲۵ میلیارد تومان است.

برارزاده تصریح کرد: اجرای خط انتقال و رینگ شبکه به طول سه هزار متر  و اجرای ایستگاه پمپاژ از دیگر مشخصات پروژه است.

وی به افتتاح شبکه ۱۱ میلیاردی انشعابات و پکیج تصفیه فاضلاب مجتمع بزرگ مسکن مهر منطقه نیرنگ بخش مرکزی نوشهر اشاره کرد و گفت: این پروژه با هدف جمع آوری و تصفیه فاضلاب شهری مصارف خانگی به منظور حفظ محیط زیست با ظرفیت پکیج ۱۲۰ متر مکعب در شبانه روز، به طول ۴۰۰ متر، با ۳۰ فقره انشعاب فاضلاب، با برنامه‌ریزی برای جمعیتی بالغ بر ۷۰۰ نفر و با اعتباری بالغ بر ۱۱ میلیارد تومان که از ۱۸ تیرماه ۱۴۰۱ آغاز و به بهره‌برداری رسید.

افزودن دیدگاه

دیدگاه ها