پروژه مرکز جامع دیالیز مازندران با ۹۸ درصد پیشرفت فیزیکی در مرحله بهرهبرداری قرار گرفت
رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به درحال ساخت بودن مرکز جامع دیالیز مازندران در این شهرستان گفت: هم اکنون این مرکز با پیشرفت فیزیکی ۹۸ درصدی آماده بهرهبرداری است.
سید علی مظفرپور روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: عملیات ساخت این مرکز درمانی از سال ۱۳۹۷ آغاز شد و در این مدت برای تسریع در آماده شدن این مرکز و ارایه خدمات به مردم عملیات ساخت آن بی وقفه ادامه داشته است.
وی ادامه داد : ساخت این مرکز در زمین اهدایی یکی از نیکوکاران شهرستان بابل در فضایی با زیربنای سه هزار متر مربع و در سه طبقه ساخته شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به اینکه تمام هزینه ساخت این مرکز درمانی توسط فرد خیر پرداخت شده است، گفت: تاکنون برای ساخت آن بیشتر از ۲۰۰ میلیارد ریال هزینه شد و قرار است بهمن امسال به بهره برداری برسد.
مظفرپور افزود: این مجموعه با نام مرکز جامع دیالیز مرحومه"طاهره وایگانی"با ظرفیت ۱۰۲ تخت دیالیز ساخته شد که در زمان بهره برداری فاز نخست در بهمن امسال۵۰ تخت به بهره برداری می رسد.
به گفته وی، این مرکز قادر است علاوه بر اینکه خدمات دیالیز را به بیماران کلیوی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی بابل ارایه کند، این خدمات را به بیماران دانشگاه علوم پشکی مازندران و حتی شمال کشور نیز ارایه کند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: کمبود تخت های دیالیز در مراکز درمانی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی بابل باعث شده بود تا بیماران کلیوی در این زمینه دچار رنج و مشقت شوند.
مظفرپور افزود: در حال حاضر ۳۴ تخت فعال به بیماران بزرگسال و کودک خدمات همودیالیز ارایه می دهد که از این تعداد ۲۳ تخت در بیمارستان شهید بهشتی، پنج تخت در بیمارستان کودکان امیرکلا و ۶ تخت در بیمارستان آیت الله روحانی مستقر است که جوابگوی نیاز بیماران نیست.
۲ دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل در این استان فعالیت می کنند که بیمارستان های مرحوم شفیع زاده، فاطمه الزهرا(س) بابل، شهید بهشتی، آیت الله روحانی، شهید یحیایی، شهید رجایی بابلسر و ۱۷ شهریور مرزی کلا بیمارستان های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی بابل هستند.