آیین شب بخارای بابل و شصت سالگی دکترعلی شافی
درآیین شب بخارای بابل و شصت سالگی دکترعلی شافی بر نیکوکاری فرهنگی تاکید شد// تجلیل و تکریم مفاخر نیازمند برنامه ریزی جامع تری است
خبرمازندران- ایرج نیازآذری شصتمین سال تولد دکتر علی شافی دندانپزشک نیکوکار و شخصیت برگزیده علمی فرهنگی بابلی باویژه برنامه فرهنگی شب بخارا درمحل کتابخانه امام زاده یحیی و بنیاد مازندران پژوهی استادحسن انوشه بااجرای استاد علی دهباشی عصر پنج شنبه دهم شهریور با حضورجمعی ازشعرا، فرهیختگان و هنرمند بابل را در کانون تحولات فرهنگی قرار داد.
مقام فرهنگی و اجتماعی دکتر علی شافی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل بحق شایسته ارج نهادن است چراکه این دانشمتد فاضل زندگی خودرا وقف علم ، فرهنگ و اندیشه و سلامت مردم نموده و در عرصه های فرهنگی و اجتماعی جریان ساز میباشد و این پیشتازی در خدمت به شهرو شهروندان برای بابلیها مایه مباهات است. پیشتر و به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی در تجلیل علی شافی نیکوکارفرهنگیشهرم نوشتم کهاو با احداث دو کتابخانه و حمایت از تالیف و چاپ دانشنامه مازندران خدمات ماندگاری از خود بجای گذاشت که این موضوع با توجه به اسناد مکتوب و پیشینه تاریخی و تمدنی این سرزمین مورد تاکید سخنرانان قرارگرفت.
اگرچه علی شافی به عنوان مدیرعامل بنیاد نیکوکاری سلامت کارنامه و خدمات تحسین برانگیز ملی در امرهدایت کمکهای انسان دوستانه خیرین برای تجهیز و توسعه اماکن درمانی شهرستان بابل دارد اما سخنرانان براین باور بودند که مراکز فرهنگی نیازمند بذل عنایت بیشتر نیکوکاران است ازهمین رو توجه ایشان به توسعه مراکز فکری غنای علمی فرهنگی و هنری بابل را بدنبال داشته که خدماتش شایسته تقدیر و قدر شناسی میباشد.
نکته قابل توجه این مراسم تاکید بر نقش اشخاص و مراکز غیر دولتی در خدمت پربازده و گسترده فرهنگی با کمترین امکانات به فرهنگ و هنرجامعه بود. خدمتی که عالمان و فرزانگان گرانقدر شهر در حجره ای محقر با سختکوشی به حوزه فرهنگ واندیشه مینمایند مانا و پویا و شایسته تکریم است وازیادها و دل ها نخواهد رفت!
حضار ونگارنده با بهره جستن ازبرنامه شاداب و بانشاط "شب بخارا" در گرامیداشت دکتر شافی اما انتظار دارند و حق مطلب آن است که تجلیل و تکریم مفاخر و مشاهیر علمی و فرهنگی شهرمان با برنامهریزی جامعتری صورت بگیردتا جمع بیشتری از فرهنگ دوستان از این دست برنامه ها استفاده نمایند.