آخرین اخبار :
کد خبر : 34547 دوشنبه 22 فروردين 1401 اجتماعی

یادداشت مهدی جایمند معاون مدیر کل و مدیر آموزش و پروش بابل

یادداشت مهدی جایمند معاون مدیر کل و مدیر آموزش و پروش بابل درسالگشت سفر آسمانی همکار فرهنگی وستادی آموزش و پرورش بابل حاج حسین شاه بابازاده و استاد پیشکسوت و فرزانه شعبانعلی رحمانی و سالیاد پژوهشگران برجسته بابلی ِ ایران فرهنگی شاهرخ مسکوب وحسن انوشه که درود خداوند بر آنان باد.

 

"مرد آرام و زلال فرهنگ"

 ........................
حسین آقا شاه بابازاده :
همکار  بی ادعای ما  "آرام "رفت واکنون فقدانش ناباورانه یکساله شد!
او را همگان به حسن خلق می شناسند . 
و اما که اینک در حوالی فرهنگ جای خالی او چه بسیار  پررنگ احساس می شود و همکاران و رفیقانش که با افسوس از فقدانش می گویند!

آموزش ابتدایی ، استثنایی و سواد آموزی شهرمان خدمات شایسته اورا در خاطر خویش به یادگار خواهد داشت .

...وسپاسگزار دوست محجوبم آقا رحمان شاکری رئیس سابق سوادآموزی آموزش و پرورش بابل  که این روزها با افتخار به مقام پیشکسوتی نائل شدند ،هستم  که  دو جشن تولد خاطره انگیزبرای حاج حسین  عزیز رادر دفتر کارشان  به زیبایی برگزارنمود.

 آیینهای بزرگداشت و ترحیم او و اولین  سالگردش با حضور پرمعنای مردم را ارجنامه خدمت صادقانه او و نشانه ای از "سرهنگی فرهنگ" می خوانم که به نشانه "عشق"  نقشِ فرهنگیِ خجستهِ او در جریده عالم نامیرا،ثبت و جاودانه خواهدبود.

بوالعجب روزگاری است این سرای سپنج و رسم روزگار و این تقریر و تقدیر ما که امید است فرجامش نکویی و فرهی باشد !

 فردوس برین رهین و رفیقش باد وبرای همسر و پسران گل او امیر رضا و امیر مهدی عزیز  وخاندان شریف سلامت ،آرامش و بهروزی را آرزو 
می کنیم .

در ستایش دانش و ارزش و ذکر جمیل پیشکسوت فرزانه تعلیم و تربیت حاج شعبانعلی رحمانی  "ره"

فرهیخته میهن دوستی که عقیده و ایمان را با دانش خویش در آمیخت و نقش و مشقی در زیستی مومنانه سامان داد که عصر و مرز نمی شناسد .

شاگردانش آراستگی و وارستگی اش را نیک به خاطر دارند و می دیدند که چه سان زیبا  فیزیک و متافیزیک‌ را با تفکر ارجمند اشراقی خویش در تفسیر مبدا و غایت هستی و در اتصال به ذات حضرت باری در هم می تنید و پیوند می زد!

خطیبی توانا و معلمی سترگ بود که جلوه های فاخر از منش و روش او می تواند برای نومعلمان اثربخش باشد. 

افسوس من این است که تلاشم  برای حضور این معلم شایسته برای حضور در هشت گانه "در مکتب دانش و تجربه " با حضور فرزانگان دیارمان در آموزش و پرورش بابل به علت بیماری اش ،به انجام نرسید .

سالها پیش و در دهه ۷۰ سفرنامه حج اورا خواندم  و سعی عالمانه او در فهم از شریعت  و پژوهشهای او در پیوند دین و دانش  برای من بسیار قابل تامل بود .

...وگنجی بود در این زمانه ما!
سیرت ارجمندش گرامی و پر رهرو و روانش در پردیس عظیم جاودانه باد.
...........

 همشهریان دانشمندو ماجراهای جاودان در فرهنگ و اندیشه .
به مناسبت ۲۳ اردیبهشت سالیاد دو همشهری فرهیخته و برجسته "ایران فرهنگی ،شاهرخ مسکوب و حسن انوشه .

 سعی این دو گرانمایه عزیز و دیگر کوشندگان در معرفی ایران فرهنگی مشکور است از این رو که با باز شناساندن میراث معنوی ایرانیان و ناموران فرهنگ ایرانی از فردوسی، حافظ و مولانا  تا  فارابی ،ابن سینا  و دیگران که هرکدام در خلق ، دوام و قوام هویت فرهنگ ایرانی نقش بسزایی داشتند ، از خودشیفتگی فرهنگی بروز  پیدا نمی کند بلکه زندگی و غایت آن در صورت و سیرتی باشکوه و پر از معنی و جاودانگی تجلی و بروز پیدا خواهد کرد.

می توان بر این  گمان بود آنچه زنده یاد  شاهرخ مسکوب وحسن انوشه را به غور در فرهنگ و ادب این سرزمین سوق داد ، ویژگی الهی و انسانی فرهنگی  ایرانی است که نقش بارزی در ماندگاری آن در تاریخ به جای گذاشته است و در هیچ دوره‌ای زنگار کهنگی بر آن نقش نبسته است .

یادهمه اهالی فرهنگ و اندیشه گرامی و به امید سرهنگی ، فربهی و غنای تام   فرهنگ و اندیشه در حوالی ما که بس ماجرادارد!

افزودن دیدگاه

دیدگاه ها