نشست معاون وزير دفاع؛ رييس سازمان جغرافيايي و اعضاي هيأت مديره انجمن GIS ايران با شوراي دانشگاه نوشیروانی
دكتر مديري معاون وزير دفاع و رييس سازمان جغرافيايي و اعضاي هيأت مديره انجمن GIS ايران با حضور در دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل، نشستي را با شوراي دانشگاه برگزار نمودند.
به گزارش روابط عمومي، دكتر مديري معاون وزير دفاع و رييس سازمان جغرافيايي و اعضاي هيأت مديره انجمن GIS ايران با حضور در دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل، نشستي را با شوراي دانشگاه برگزار نمودند.
در ابتداي اين نشست دكتر جواد واثقي اميري رييس دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل با عرض خيرمقدم و تشكر و قدرداني از حضور مهمانان به تاريخچه دانشگاه اشاره كرد و گفت: اين دانشگاه مجموعه اي است خيرساز كه كاركرد و عملكردش باعث شد است تا فرهنگ انجام كار خير براي توسعه فضاي علمي در سطح منطقه اي گسترش يابد و مهم تر از همه نيت خير خواهانه واقف؛ سيد حسين فلاح نوشيرواني باعث ايجاد صميمت، وفاق، اتحاد و همدلي بي نظير در بين اعضاي مجموعه گرديد كه خود يك سرمايه بزرگ براي دانشگاه محسوب مي گردد.
وي افزود: وجود نيروي انساني توانمند با پتانسيل علمي بالا و حضور نيروهاي جوان و با تجربه از دانشگاه هاي معتبر كشور و جهان در كنار يكديگر، وجود دانشجويان با رتبه هاي خوب و تراز بالا، از شاخصه هاي دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل مي باشد كه با همت اين عزيزان، دانشگاه در سال ۲۰۱۸ موفق به كسب رتبه نخست در بين دانشگاه هاي كشور و رتبه بين ۳۰۰ تا ۳۵۰ در بين دانشگاه هاي جهان بر اساس نظام رتبه بندي معتبر جهان شد.
دكتر واثقي اميري ضمن بيان اين كه رويكرد دانشگاه هم افزايي است و همه ما موظف به حل مسايل و مشكلات جامعه هستيم اظهار داشت: عملكرد دانشگاه تجاري سازي علم و توجه به تحقيقات كاربردي است. ما تجربه همكاري با سازمان هاي مختلف از جمله وزارت دفاع را داريم و پروژه هاي بزرگي را با موفقيت به پايان رسانده ايم.
رييس دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل تأكيد كرد: ما معتقديم كه اين تعاملات و ارتباطات هم باعث ارتقاي كيفي آموزش و پژوهش با بهره مندي دانشگاه از امكانات و شرايط سازمان مي گردد و هم باعث بهره گيري سازمان جغرافيايي از پتانسيل و توانمندي مجموعه دانشگاه مي شود كه در نهايت ارتقاء و اعتلاي كشور را به دنبال دارد.
در ادامه دكتر مديري معاون وزير دفاع و رييس سازمان جغرافيايي با تشكر و قدرداني از رياست دانشگاه به جهت ميزباني گفت: حوزه هاي فعاليت وزارت دفاع بسيار متنوع است و انشاءالله اين ارتباطات زمينه همكاري هاي مؤثر و ارزشمند را فراهم نمايد.
رييس سازمان جغرافيايي كشور گفت: اين سازمان از قديمي ترين سازمان هاي كشور مي باشد كه هدف آن فراهم كردن زمينه شناخت از سرزمين مي باشد.
دكتر مديري گفت: شناخت از توانمندي هاي طبيعي و منابع انساني مبناي اصلي دفاع، برنامه ريزي، تصميم گيري، طرح هاي توسعه و رشد و تمام فعاليت هايي است كه در يك سرزمين صورت مي گيرد.
وي با اشاره به تاريخچه سازمان گفت: سازمان جغرافيايي كشور بعد از انقلاب اسلامي ايران و دفاع مقدس فعاليت هاي خود را در در قالب ۹ گروه پيگيري كرد كه عبارت اند از: گروه هاي امور مرزي، اخذ داده هاي فضايي و هوايي، پردازش اطلاعات، رصد و كنترل فضايي، هدايت، كنترل و رهگيري سامانه هاي فضايي، آبنگاري و اقيانوس شناسي، تعيين موقعيت، مطالعات و اكتشافات جغرافيايي و سامانه هاي اطلاعات مكاني.
معاون وزير دفاع در پايان گفت: انجمن GIS با توجه به پتانسيل و توانمندي بالاي نيروي انساني و همچنين وجود بستر نقشه برداري در اين دانشگاه، مي تواند فضاي نويي ايجاد نمايد هم از لحاظ وجه علمي و هم از لحاظ وجه حقوقي و نقش مهمي در توسعه استان در اين زمينه داشته باشد.
در همين راستا با حضور و موافقت اعضاي هيئت مديره انجمن علمي GIS ايران، دكتر ياسر ابراهيميان قاجاري، عضو هيئت علمي گروه مهندسي نقشه برداري دانشگاه، به عنوان رييس انجمن علمي GIS- شعبه مازندارن معرفي شدند. همچنين، دفتر شعبه مازندارن انجمن علمي GIS در دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل استقرار يافت.
گفتني است در پايان هر يك از اعضا حاضر در جلسه به ارائه نقطه نظراتشان پرداختند و اين نشست با امضاي تفاهم نامه بين طرفين به پايان رسيد.