آخرین اخبار :
کد خبر : 44590 شنبه 11 شهريور 1402 کشاورزی
استاندار مازندران در دیدار معاون وزیر جهاد کشاورزی:

تولید غذا و محصولات کشاورزی در کشور باید بعنوان یک ارزش محسوب گردد

سیدمحمود حسینی پور، استاندار مازندران در نشست ارتقای سلامت محصولات و تولیدات کشاورزی که با حضور خیام نکویی، معاون وزیر و رییس سازمان تات در دفتر کار مقام عالی دولت در استان برگزار شد، گفت: تولید غذا و محصولات کشاورزی در کشور باید بعنوان یک ارزش محسوب گردد. ‎

استاندار مازندران با اشاره به اهمیت روزافزون سلامت و امنیت غذایی، یادآور شد: وزارت جهادکشاورزی در شمار مهمترین وزارتخانه های دولت است، چرا که راهبردهای ارتقاء و پایداری امنیت غذایی کشور در این مجموعه اتخاذ و عملیاتی می شود.
سید مجتبی خیام نکویی،  معاون وزیر و رییس سازمان تات نیز  در این جلسه با بیان این که ایران جز 8 کشور داری ذخایر تنوع ژنتیکی است، افزود: حفظ ذخایر ژنتیکی برنج در کشور از محورهای مهم سازمان تات و موسسه تحقیقات برنج می باشد.

افزودن دیدگاه

دیدگاه ها