پس از تعمیرات اساسی و تعویض لوله های بویلر: واحد 3 بخار نيروگاه شهیدسلیمی نكا به مدار تولید بازگشت
واحد 3 بخار نيروگاه شهيدسليمي نكا با ظرفیت نامی 440 مگاوات پس از انجام تعميرات اساسی و تعویض بیش از 45 هزار متر از لوله های بویلر به مدار تولید بازگشت.
مدیرعامل شرکت مدیریت تولیدبرق نکا با اعلام این خبر افزود: این واحد براساس برنامه زمانبندی و به منظور رفع محدودیت و ارتقاء آمادگی برای تولید پایدار انرژی در تابستان، با هماهنگی مرکز مدیریت شبكه برق کشور پس از انجام تعميرات اساسی با موفقیت به شبکه سراسری برق کشور پیوست.
نوراله ادبی با اشاره به ناترازی تولید و مصرف برق و لزوم آمادگی واحدها برای تأمین پایدار انرژی مورد نیاز مشترکان گفت: در فصل تعمیرات امسال علاوه بر انجام تعمیرات اساسی واحد 3 و بازدیدهای پیشگیرانه و تعمیرات میاندورهای در همه واحدهای بخار و بلوک سیکل ترکیبی، در راستای به حداکثر رساندن توان تولید و بازدهی واحدها، اجرای پروژه های متعدد رفع محدودیت تولید از جمله تعویض لوله های بویلر واحدهای 2 و 3 بخار، اولویت اصلی برنامه ما بود که همزمان با این تعمیرات، بیش از 45 هزار متر لوله در سه بخش اصلی بویلر تعویض شد و در تعمیرات میاندوره ای در حال انجام واحد 2 نیز بیش از 38 هزار متر از لولههای بویلر تعویض خواهد شد.
وی ادامه داد: در طول تعمیرات این واحد، علاوه بر انجام 8 هزار فعالیت معمول پیشبینی شده، تعدادی پروژه نیز در قالب قرارداد فعالیتهای مازاد تعریف شده بود که از اهم آنها میتوان به ساخت و تعویض بسکت های لایه گرم و سرد ایرپری هیتر( پیش گرمکن هوا)، پره های ثابت و متحرک ردیف 1 توربین فشار ضعیف، تعویض لولههای استیم کوئل، ورق های کانال دود و دوکش، پنلهای سقف بویلر، لوله های آب و کف مخازن سوخت نیروگاه، ورق های ویندباکس و تعمیرات اساسی بانداسکرین، فاین اسکرین، دم گیتها، بازسازی قاب توریها و... اشاره نمود.
وی از فرسودگی تجهیزات بدلیل عمر بالای 45 سال واحدها، مشکل کاهش سطح آب دریا در تجهیزات خنک کاری و کمبود آب مصرفی واحدها به عنوان چالشهای جدی نیروگاه نکا یاد کرد و گفت: در نیروگاههای بخار آب یکی از ارکان اصلی تولید است که در سالهای اخیر بدلیل کاهش نزولات جوی به چالش مشترک واحدهای بخار این نیروگاه تبدیل شده است. لذا ضمن تقدیر از همراهی همیشگی هموطنان عزيز با خادمانشان در صنعت برق در زمینه مدیریت مصرف، از همگان میخواهیم که همچنان مصارف خود را مدیریت کنند، چرا که کاهش نیاز شبکه، موجب میشود آب کمتری نیز در سیکل تولید برق مصرف شود.